Salibandy
Voimistelu
Suomen Jääkiekkoliitto
EOY_5
Lentopalloliitto
Koripalloliitto
Uinti

Hankkeessa mukana

Et ole yksin on Väestöliiton ja suomalaisen urheilun yhteishanke, jossa on mukana suurimmat suomalaisen urheilun lajiliitot.

”Jääkiekkoliitto haluaa varmistaa ja tehdä voitavamme, että epäasiallinen käytös kitketään pois ja urheilu on reilumpaa kaikille osapuolille.”

”Kannustus ja toisten kunnioittaminen on tärkeää niin koriskentällä kuin sen ulkopuolella. Haluamme varmistaa ja tehdä voitavamme, että jokaisella on oikeus pelata ja harrastaa sellaisena kuin on, omana itsenään osana joukkuetta.”

 

”Lentopalloliitto haluaa tarjota suomalaisille hauskaa urheilua ja iloisia elämyksiä, joista jää mukavat muistot. Emme halua yhdenkään lentopalloilijan saavan lajin parissa huonoja elämyksiä ja ikäviä muistoja.”

 Olympiakomiteassa syrjimiselle, häirinnälle ja kiusaamiselle on nollatoleranssi. Haluamme edistää yhdenvertaista kohtelua ja turvallisuutta koko urheiluyhteisössä.”

”Suomen Palloliitto pitää erittäin tärkeänä, että toiminta-ajatuksemme ”Jalkapalloa jokaiselle” -mukaisesti kaikki ovat tervetulleita mukaan lajimme pariin ja kokevat harrastuksensa turvallisena ja hauskana toimintaympäristönä.”

”Salibandy on yksi suosituimmista lasten ja nuorten harrastuksista. Haluamme edistää turvallista ja yhdenvertaista liikuntaa ja urheilua ja siihen kuuluu lapsen ja nuoren oikeus harrastaa ilman kiusaamista ja häirintää.”

”SUEK vaalii yhdessä muiden urheilutoimijoiden kanssa eettisesti kestävää urheilua, jonka ytimen muodostavat yhdenvertaisuus ja turvallisuus. Reilun pelin edistäminen on jokaisen oikeus ja velvollisuus.”

”Kaikilla pitää olla oikeus ja mahdollisuus tavoitella unelmiaan turvallisessa ympäristössä.”

”Voimistelu on kokonaisvaltaista hyvinvointia. Haluamme, että voimistelu on hauskaa ja mielekästä harrastamista, eikä siinä ei ole sijaa epäasialliselle käyttäytymiselle.”

 

Hanketta tukee: